Cyberweerbaar worden met Bruinsma ICT

Cyberweerbaarheid is noodzaak! Het belang van een stevig beveiligingsbeleid wordt steeds groter voor bedrijven. De verschuiving richting het MKB is hierin duidelijk merkbaar. Voor u als ondernemer of ICT verantwoordelijke brengt dit natuurlijk zorgen met zich mee. Hoe blijft u in controle over uw digitale risico’s en hoe kunt u deze risico’s zoveel als mogelijk beperken? De ICT security specialisten van Bruinsma ICT helpen u om een helder IT beveiligingsbeleid op te stellen en om hier met de juiste technische en organisatorische maatregelen invulling aan te geven.

Laat uw cyberweerbaarheid beoordelen

Cyberweerbaar met 7 stappen

De meeste aanvallen in uw netwerk vinden plaats onder de radar. U denkt goed beveiligd te zijn, maar ondertussen ligt uw volledige warehouse plat door een cyberaanval. Dit noemen we schijnveiligheid. En, bedreigingen komen niet alleen van buitenaf. Nietsvermoedende medewerkers zijn misschien wel de grootste bedreiging binnen uw ICT Security. Zonder de juiste hulpmiddelen halen medewerkers razendsnel malware, virussen, etc. binnen. Ook doordat steeds meer mensen werken via meerdere devices, waarop vaak geen centraal geregeld beleid actief is.

Om de ICT security van (MKB) ondernemingen te vergroten, ondersteunt Bruinsma ICT het Secure7 model van Dutch Cybersecurity Assembly.

Cyberweerbaar met Secure7

Om onze klanten veilig te houden hebben wij diverse frameworks en checklisten ingericht welke goed aansluiten bij het Secure7 model van Dutch Cybersecurity Assembly. De DCA (Dutch Cybersecurity Assembly) is opgericht in 2021 en wil de cybersecurity en -weerbaarheid van de BV Nederland op een hoger niveau krijgen. Dit doen we door initiatieven te ontwikkelen met belangrijke stakeholders zoals brancheverenigingen, security-aanbieders, overheidsinstanties en diverse toonaangevende MSP’s (managed service providers).

 

 

ICT security is maatwerk

Hope for the best, plan for the worst

Omdat het risico van datalekken in ieder bedrijf anders is, zien wij ICT security van uw bedrijf echt als maatwerk. Onze specialisten kijken samen met u naar de juiste mate van beveiliging en bepalen de valkuilen op het gebied van techniek, kennis en beleid. We zoeken de beste balans tussen beveiliging en gebruiksgemak. Welke informatie heeft uw organisatie? Wat is uw budget? En nog belangrijker, wat is de vigerende wetgeving voor uw organisatie op het gebied van data- en netwerkbeveiliging? Wij helpen u keuzes maken en zorgen voor de juiste mate van beveiliging.

Wij helpen u graag met ICT security oplossingen zoals Stormshield Firewalls, Zero-Day ransomwarebeveiliging, Zakelijke antivirus, (Mobile) Device Management, ICT security testen, Beveiligd mailen en helpen u graag het personeel nog bewuster te maken met uitgebreide phishingcampagnes met onze maandelijkse phishingtesten.

Advies aanvragen

Neem contact met ons op!

Your message has been successfully sent

Unable to send.