ICT security voor zero-day beveiliging

Een zero-day, soms zelf zero-hour, aanval is een cyberaanval die op de zelfde dag wordt uitgevoerd waarop een lek wordt ontdekt in software. Er is dus nog geen oplossing beschikbaar van de ontwikkelaar van de betreffende software. In veel bedrijfsnetwerken kan dit een groot gevaar zijn die plaatsvindt op dezelfde dag waarop er een lek wordt ontdekt in software. De software wordt op dat moment misbruikt voordat de ontwikkelaar een oplossing beschikbaar stelt.

ICT beveiligen tegen zero-day cyberaanvallen

Het aantal nieuwe cyberaanvallen stijgt constant met elke dag weer tientallen nieuwe zero-day risico’s. Om uw netwerk, applicaties en data hier tegen te beschermen, moet u gebruik kunnen maken van een geavanceerd threat protection systeem dat bestanden, links en e-mails kan testen vóórdat het uw netwerk bereikt, dat noemen we sandboxing.

Bruinsma ICT levert diverse oplossingen om sandboxing toe te passen in uw ICT omgeving, heeft adviezen klaar over het scheiden van uw netwerken en weet waar de zero-day lekken doorgaans voorkomen op basis van input van onze hardware- en softwareleveranciers.

Wilt u zich laten beschermen tegen zero-day dreigingen? Vraag dan vrijblijvend advies aan!

Advies aanvragen

Neem contact met ons op!

Your message has been successfully sent

Unable to send.