Systeembeheer ICT uitbesteden

Net als een machine of een auto, heeft ook uw ICT-omgeving onderhoud nodig om optimaal te blijven presteren. Maar een eigen IT-beheer wordt er vaak ‘bij gedaan’ of gebeurt niet constructief. Door het uitbesteden van uw systeembeheer kunt u kosten besparen en brengt u meer continuïteit in uw onderneming. Daarnaast kunt u zich blijven focussen op uw core business.

Waar gaat systeembeheer om?

Bij veel bedrijven is personeel de grootste kostenpost. Een slimme inzet van ICT zorgt ervoor dat medewerkers zo productief mogelijk kunnen werken. Daarnaast zorgt een slimme inzet van ICT voor het verminderen van storingen, dataverlies en gebruikersproblemen. Deze kosten uw onderneming indirect ook veel geld.

Daarom ziet Bruinsma ICT dat ICT beheer verder gaat dan de technische kant. Technisch zijn wij uw omgeving al de BaaS. Daarom gaan onze ICT specialisten ook samen met u op zoek naar gebruikersgemak,het verlagen van ICT risico’s en zorgen voor een hogere productiviteit met ICT.

Voordelen systeembeheer uitbesteden

Veel klanten hebben hun systeembeheer al in een bepaalde vorm bij ons uitbesteed. Wij controleren hun netwerken dagelijks proactief op allerlei kritieke punten als schijfruimte, performance, antivirus, verbindingen, back-ups en beveiliging. Hiermee nemen wij hen veel zorgen uit handen en voorkomen we storingen.

Het uitbesteden van systeembeheer bij Bruinsma ICT brengt uw onderneming de volgende voordelen:

 

Mogelijkheden en tarieven ICT beheer

Een goed werkend ICT systeem is onontbeerlijk, maar elke organisatie is anders. Daarom bekijken wij in een persoonlijk gesprek welke oplossing het beste past bij u en uw ICT omgeving.

Wij kunnen u het volledige systeembeheer uit handen nemen, maar ook in samenwerking met uw eigen IT mensen uw ICT beheren (dat noemen wij co-managed). Systeembeheer uitbesteden zoals u dat wilt dus! U betaalt vaste tarieven per werkplek, server en netwerkapparaat per maand en krijgt geen facturen voor support. Heeft u een andere vorm van ICT beheer in gedachten? Dan horen wij dat graag! Neem contact met ons op voor tarieven en meer informatie.

Contact opnemen

Hoe borgt Bruinsma ICT haar kwaliteit?

Monitoring en proactief beheer zijn voor Bruinsma ICT altijd al belangrijke basiselementen geweest binnen iedere ICT omgeving. Al snel is Bruinsma ICT gestart met het zoveel mogelijk automatiseren van het beheer van servers, netwerk én werkplekken. Alle standaard beheertaken worden uitgevoerd en gemonitord door een geautomatiseerd en gemanaged systeem, genaamd Bruinsma RMM. Daarmee worden veel arbeidsintensieve taken geautomatiseerd en geborgd door standaardprocedures. Zo bent u er altijd zeker van dat de belangrijke taken worden uitgevoerd.

Verder houden wij ons zoveel als mogelijk aan de best practices van ISO27001, ISO9001 en ITIL. Op frequente basis verstrekken wij heldere rapportages, zitten wij aan tafel bij uw management en zorgen we continue voor verbetering in ons proces.

Kortom, twee hele belangrijke ingrediënten: een ontzettend stabiel systeem en een gestroomlijnd proces!

Wilt u meer weten over ICT beheer van Bruinsma?


    Neem contact met ons op!

    Your message has been successfully sent

    Unable to send.