Leverancier ICT hardware en software

Bruinsma ICT is een totaalleverancier op het gebied van ICT hardware en software. Bruinsma ICT levert vele oplossingen op het gebied van ICT Hardware. Op basis van uw wensen geven wij een passend advies met betrekking tot de aanschaf van hardware en software. Bruinsma ICT levert op basis van vertrouwde leveranciers het volledige pakket aan hardware en software:

Advies over hardware en software

Bruinsma ICT adviseert uw bedrijf graag over welke oplossingen op het gebied van hardware en software het meeste geschikt zijn. Hierbij kijken wij naar de optimale verhouding tussen investering en kwaliteit en bekijken wij of op basis van uw wensen de hardware voldoende geschikt is. Als partner van verschillende topklasse leveranciers, bent u er bij Bruinsma ICT van verzekerd dat uw apparatuur en software aan hoge kwaliteitseisen voldoet.

Beheer van hardware en software

Goede hardware en software moet u onderhouden. Zo bent u ervan verzekerd dat de hardware en software altijd van de laatste updates zijn voorzien. Naast advies over aanschaf van hardware, verzorgt Bruinsma ICT ook graag de monitoring en beheer van uw ICT middelen. Lees hierover meer op onze pagina over systeembeheer.

Hardware leasen of huren?

Bij Bruinsma ICT is het ook mogelijk om hardware te huren of leasen. Device as a Service wordt dat ook wel genoemd! Voor een vast bedrag per maand huurt of leaset u een device welke wij voorzien van de laatste updates, monitoring en goede beveiliging. Informeer bij onze specialisten naar de mogelijkheden! Ook bij software kunt u veelal kiezen om het aan te schaffen of maandelijks te betalen.

Meer informatie over hardware ontvangen?

Wilt u meer informatie over de aanschaf van hardware en/of software? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten!

Contact opnemen

Neem contact met ons op!

Your message has been successfully sent

Unable to send.