Bruinsma ICT: voor uw zakelijke ICT oplossingen

Al sinds het jaar 2000 maakt de ICT-divisie van Bruinsma een flinke groei door. Het bedrijf is een volwaardige ICT dienstverlener met een sterke focus op Microsoft server-omgevingen, werken in de cloud, Office 365, ICT Security en  disaster recovery en backup. Bruinsma ICT heeft een team van deskundige ICT engineers die zowel op afstand als op locatie beheerswerkzaamheden uitvoeren.

Ontzorging zakelijke ICT

Steeds meer bedrijven vragen een volledige ontzorging als het gaat om ICT. Door een stap extra te zetten en slim te automatiseren, zorgen wij dat bedrijven zich kunnen richten op hún kwaliteit en groei. Als virtuele CIO adviseren wij organisaties in de te maken keuzes op het gebied van informatietechnologie. Wij blijven hierin snel, betrokken en pragmatisch.

Steeds meer klanten betalen ons voor de momenten dat het goed gaat en niet andersom. De transitie naar onbeperkt support en uitgebreide managed services is hier het resultaat van. Deze transitie gaat zorgen voor een nog hoger kwaliteitsniveau van uw ICT oplossingen. Continuïteit, beveiliging en vooruitgang zijn geen discussies meer, maar de basis.

ICT oplossingen voor uw bedrijf? 

Bent u een bedrijf dat ICT serieus neemt en bent u op zoek naar een vooruitstrevende ICT partner die uw organisatie helpt om te groeien? Maak dan eens een afspraak met één van onze ICT & Cloud specialisten!

Neem contact op

Neem contact met ons op!

Your message has been successfully sent

Unable to send.