Wij zijn Bruinsma ICT

en wij zijn uw partner in digitale en fysieke werkomgevingen. Wij brengen uw organisatie verder met veilige digitale werkomgevingen en razendsnelle support. Wij zijn enthousiast over de Microsoft Cloud, maar beheren ook graag complexe netwerken op locatie.

Als ICT partner helpen wij u graag met oplossingen die bij uw organisatie passen. Wij zijn betrokken, persoonlijk en bieden razendsnel support bij vragen en ICT problemen. Onze ICT specialisten helpen u graag met een oplossing die bij uw organisatie past. Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd hoe wij uw ICT omgeving kunnen beheren?

Een cyberweerbaarheid waarbij u in controle bent, een ICT omgeving die voor u prettig werkt en het optimale gebruikerssupport. Wij leggen u graag uit hoe Bruinsma ICT hier invulling aan geeft.

Dit doen wij het liefst tijdens een persoonlijke afspraak om u te laten zien wat wij als ICT Partner voor u kunnen betekenen. Hierbij zullen wij een nulmeting nemen van uw omgeving en uw wensen voor de optimale ICT omgeving bespreken.

Onze contactgegevens

U kunt ons bereiken via de volgende kanalen:

Telefonisch: 0523 272 121
Mail: info@bruinsma-ict.nl

Heeft u liever een persoonlijk gesprek? U bent iedere werkdag van harte welkom in onze showroom aan de Stelling 10 in Hardenberg. Wij openen iedere werkdag om 08:30 en sluiten om 17:30. Laat u weten wanneer u langskomt?


    Neem contact met ons op!

    Your message has been successfully sent

    Unable to send.