Zakelijke kopieermachine nodig?

Bruinsma Kantoor is leverancier van zakelijke kopieermachines en multifunctionals. Met een kopieermachine van Kyocera,  Konica Minolta, onze eigen Bruinsma Multifunctionals of Lexmark helpen wij bedrijven met het slimmer verwerken van documenten. Of u nu all-in wilt printen, wilt betalen per print of kopieermachine wilt leasen, wij staan voor u klaar! Als gecertificeerd servicepartner kunnen wij u voorzien van supersnelle service aan uw kopieermachine.

Kopieermachine leasen of kopen?

Bij Bruinsma Kantoor is het ook mogelijk om uw kopieermachine te leasen of huren voor een vast bedrag per maand tijdens de gehele leaseperiode, inclusief afdrukken en service. Of u uw kopieermachine nou koopt of least, u profiteert altijd van de beste service en de beste voorwaarden! Doordat Bruinsma Kantoor een ruime voorraad kopieermachines heeft, is uw kopieermachine vaak al binnen een week geleverd en geïnstalleerd.

Kopieermachine voor uw documentoplossing

Een kopieermachine gaat tegenwoordig niet meer over het simpelweg maken van kopieën of prints. De kopieermachine, of multifunctional, is tegenwoordig veel slimmer. Door het gebruik van de juiste software, follow-me printing en realtime monitoring halen wij samen met u het meeste uit uw kopieermachine! Dat betekent scannen naar de cloud, slim facturen verwerken, OCR scanning en meer.

Snelle service van de echte servicepartner

Als u een kopieermachine slim inzet, dan wordt het apparaat steeds belangrijker voor uw bedrijfsvoering. En, misschien is uw bedrijf nog wel echt afhankelijk van een papierstroom. Een kopieermachine moet het gewoon altijd doen, dat weten ook onze service engineers. Als gecertificeerde servicepartner helpen wij u met supersnelle service en zorgen wij door slimme monitoring, dat wij potentiële storingen eerder oplossen dan dat u ze merkt!

Onze service engineers zijn officieel gecertificeerd voor alle machines van Kyocera, Konica Minolta, OKI en Bruinsma Multifunctionals. Wilt u meer informatie over een kopieermachine van Bruinsma Kantoor? Kom dan langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact op!

Contact opnemen

Neem contact met ons op!

Your message has been successfully sent

Unable to send.