Uw ICT apparaten beveiligen

Het ‘moderne werken’; een verandering in de werkomgevingen die veel teweeg brengt. Door de opkomst van het flexwerken, thuis werken en online werken, is de manier waarop medewerkers werken sterk veranderd. Zo wordt er niet altijd meer vanaf een vaste pc op kantoor gewerkt, maar ook vanaf de smartphone of laptop onderweg. Het apparaat wordt aangemeld binnen verschillende draadloze netwerken en wordt sterk blootgesteld aan allerlei dreigingen van buitenaf. Als organisatie wilt u dit niet zonder een centraal beheer en uniforme beveiliging van deze apparatuur, of het nou bedrijfseigendom is of BYOD (bring your own device). Een organisatie die de bovenstaande transitie erkend, vraagt om zogenaamde unified endpoint management.

Veilig mobiel werken

Voor organisaties is het zeer belangrijk om werknemers te voorzien van de juiste tools waarmee men mobiel kan werken. Het is belangrijk dat u als organisatie de werknemers bedient in hun vraagstukken. Bij organisaties waar dit niet gebeurt ontstaat snel zogenaamde ‘schaduw ICT‘. Logisch, de medewerker gaat zelf op zoek naar de tools en data om productief te werken, maar u verliest regie en grip op de werkwijze!

Endpoint Management implementeren

Met Bruinsma ICT heeft u verschillende mogelijkheden om uw laptops, werkstations, smartphones en tablets op een uniforme manier te voorzien van een IT-beveiligingsniveau. Dit doen wij o.a. met oplossingen van Microsoft, DUO security en Stormshield.

De implementatie van apparaatbeveiliging vraagt een deskundige blik en advies en een heldere kijk op de beheersbaarheid van de maatregel. Als organisatie wilt u standaardiseren en zo weinig mogelijk beheer hebben van de omgeving. Bruinsma ICT helpt u hierbij, als vertrouwde partner van onze softwareleveranciers helpen wij u met de volledige implementatie en het beveiligen van uw apparaten.

Advies aanvragen

Microsoft Enterprise Mobility & Security

Veel van onze omgevingen worden o.a. beveiligd met Enterprise Mobility & Security van Microsoft. Medewerkers werken op hun favoriete apparaat, altijd en overal, terwijl de data veilig staat onder uw toezicht.

Met EMS kunt u de beschikbaarheid van bedrijfsdata beheren en u kunt bepalen hoe dit gedeeld en gelezen mag worden. Met EMS beveiligen wij uw apparaten zo, dat u medewerkers met een gerust hart mobiel kunt laten werken. Als Microsoft partner kunnen wij u adviseren over de beste implementatie.

Neem contact met ons op!

Your message has been successfully sent

Unable to send.