Veiliger printen en omgaan met data

Onjuiste printjes zijn een veiligheidsrisico voor 90% v.d. bedrijven blijkt uit een onderzoek van Digital Guardian. Als bedrijf draagt u de verantwoordelijkheid voor de gegevens van medewerkers, relaties en klanten. U moet veiliger printen!

Uw relaties gaan ervan uit dat hun gegevens bij u in vertrouwde handen zijn. En, dat alleen de juiste personen toegang hebben tot hun informatie. Maar hoe zorgt u ervoor dat u zeker weet dat dit het geval is? Hoe beveiligt u uw onderneming tegen virussen, phishing, hacking én de onwetendheid van uw ICT-gebruiker. Als ICT specialist helpt Bruinsma ICT u hierbij. We beveiligen uw ICT-omgeving, maar ook uw printers en de weg naar de printer toe! Kortom, met Bruinsma ICT kunt u écht veiliger printen.

Veilig printen implementeren

Ondanks dat de juiste papierversnipperaar en een follow-me oplossing al grote stappen zijn in veiliger printen, gaat veiliger printen nóg verder. Zo kunt ervoor zorgen dat alle gegevens op uw printer gecodeerd zijn zodat adresboeken en wachtwoorden onbegrijpelijk zijn, dat een gebruiker niet kan kopiëren zonder zich eerst te identificeren, dat er een logboek wordt bijgehouden van print- en scanopdrachten, dat extern mailen en scannen niet is toegestaan, ga zo maar door.

Wilt u graag meer informatie van één van onze specialisten? Maak dan vrijblijvend een afspraak!

Contact opnemen

Neem contact met ons op!

Your message has been successfully sent

Unable to send.