Documenten vernietigen

Documentvernietigers vernietigen niet alleen papier, ze zijn een onmisbaar hulpmiddel voor bedrijven, instellingen en particuliere gebruikers om gevoelige gegevens te beschermen. Gaten in gegevensbeschermingsmethoden zijn overal te vinden, dagelijks. Wanneer bijvoorbeeld vertrouwelijke klantinformatie, zakelijke documenten of patiëntendossiers achteloos in de prullenbak worden gegooid om later in een grotere afvalcontainer te belanden, zijn de risico’s van gegevensmisbruik groot. Deze veroorzaken vaak indirecte economische schade en het management van het bedrijf kan persoonlijk aansprakelijk zijn. Onze specialisten helpen u graag met een advies op maat voor het vernietigen van uw documenten met behulp van papierversnipperaars, archiefvernietiging as a service, en digitale vernietiging van documenten (data policies).

IDEAL papiervernietigers

De papiervernietigers van IDEAL helpen u uw bedrijf effectief te beschermen tegen bovengenoemde bedreigingen. Voor ieder doeleinde en iedere bedrijfsgrootte is er een IDEAL papiervernietiger beschikbaar. Of het nou gaat om het vernietigen van papieren documenten, digitale gegevensdragers of automatische archiefvernietiging (IoT), wij kunnen u met een product van IDEAL helpen uw wensen in te vullen.

Inhouse archiefvernietiging

Zoekt u een oplossing voor Inhouse archiefvernietiging? Dan helpen u graag in samenwerking met Wastenet en IDEAL aan de beste oplossing. In combinatie met een IDEAL Jumbo papiervernietiger en een serviceabonnement voor een vast bedrag per maand, komen wij tot op wekelijkse basis (sensor) uw container ophalen en afvoeren richting een gecertificeerde afvalverwerker.

Meer informatie over In-house Archiefvernietiging?

Lees de folder

ISO/IEC 21964 documenten vernietigen

Dé standaard anno nu voor het vernietigen van documenten is ISO/IEC 21964. Deze is gebaseerd op de bestaande normering DIN66399. De standaard onderscheidt een aantal beveiligingsniveau’s (DIN p1 t/m p7) welke oplopen tot militaire standaarden. De IDEAL papiervernietigers zijn opgebouwd op basis van deze standaard. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld met de IDEAL 2445 SMC helpen met de hoogste beveiligingsstandaard in documentvernietiging, maar aangezien niet in elk kantoor en bij iedere gebruiker dezelfde behoefte ligt kunnen wij ook een plan maken voor uw gehele organisatie.

Zoekt u een goede papiervernietiger of een advies op maat? Neem contact op!

Contact opnemen

Neem contact met ons op!

Your message has been successfully sent

Unable to send.