Documentsoftware: slim documenten verwerken

Naast verschillende kopieermachines leveren wij softwareoplossingen welke bijdragen aan een eenvoudige verwerking van inkomende en uitgaande documenten. Belangrijk is dat deze documentsoftware goed samengaat met uw bestaande of nieuwe ICT omgeving. Als ICT specialist kan Bruinsma u voorzien van het juiste advies en zorgeloze integratie van de documentsoftware.

Mogelijke documentsoftware

Bruinsma is specialist in het implementeren van verschillende documentoplossingen. Denkt u hierbij aan printer management software, pakketten voor digitale archivering, diverse scanoplossingen en follow-me printing. Tevens is Bruinsma specialist in het beveiligen van documenten en de documentenstroom. Bruinsma kan u helpen met o.a. een van de volgende oplossingen:

  • MyQ en SafeQ voor beter printmanagement, veiliger printen en meer inzicht in het printgedrag van gebruikers. Deze software is de basis voor een organisatie dat flexibel en veilig wil werken.
  • Printix printen vanuit de cloud
  • Ideale documentenstroom met DocuWare Cloud van Kyocera
  • Geautomatiseerd documenten vastleggen met Kyocera ScannerVision

Starten met software voor uw documentverwerking?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van documentsoftware in uw organisatie te bespreken. Doordat wij specialisten hebben van ICT, Cloud en printing, kunnen wij u van een perfect integraal advies voorzien. Laat uw gegevens achter en wij komen zo snel mogelijk terug bij u!

Contact opnemen

Neem contact met ons op!

Your message has been successfully sent

Unable to send.