Documentenoplossingen van Bruinsma

Bij de juiste persoon op de juiste locatie, hoe maakt niet uit

 

Zoals in ieder bedrijf, zal ook in uw bedrijf steeds meer papierwerk gedigitaliseerd worden en meer digitale documenten verbruikt worden dan voorheen. Hoe beheert en archiveert u die overweldigende hoeveelheid documenten?  Om deze uitdaging aan te kunnen, heeft u een partner nodig met ervaring in het verwerken van documenten. Als specialist in kopieermachines en tools voor de productie van documenten via netwerken, kan Bruinsma ook uw bedrijf helpen de documentenstroom, intern en extern, te optimaliseren. Iedere organisatie is uniek en heeft eigen wensen en behoeften. Bruinsma houdt daar rekening mee.

Multifunctionele printers

Scannen, e-mailen, archiveren en printen met één multifunctionele kopieermachine. De mogelijkheden zijn eindeloos! Verbeter uw kantoorefficiency en bespaar op printkosten met een innovatieve printoplossing van Bruinsma. Onze servicedienst helpt u met de installatie en het onderhoud van uw kopieermachine. Al meer dan twintig jaar! Wilt u geen kopieermachine meer aanschaffen? Denk dan eens na over onze kopieermachine lease!

Documentsoftware

Naast verschillende kopieermachines leveren wij softwareoplossingen welke bijdragen aan een eenvoudige verwerking van inkomende en uitgaande documenten. Belangrijk is dat deze software goed samengaan met uw bestaande of nieuwe omgeving. Denkt u hierbij aan printer management software, pakketten voor digitale archivering, diverse scanoplossingen en follow-me printing. Tevens is Bruinsma Kantoor Efficiency specialist in het beveiligen van documenten en de documentenstroom.

Printen we straks nog? 

Bij steeds meer bedrijven zien we een lichte afname van het printvolume en een snellere adoptie van digitale communicatie, wat ons betreft een positieve ontwikkeling! Graag helpen wij uw organisatie met slimme hard- en software om de transitie te maken naar meer digitaal en minder papier. Maak eens een afspraak met één van onze specialisten!

Neem contact op

Neem contact met ons op!

Your message has been successfully sent

Unable to send.