Cloudtelefonie met Xelion

Uw klantcontactcentrum in de cloud!

Zakelijke telefonie is onmisbaar in ieder bedrijf! Xelion is in de wereld van VoIP telefonie de beste oplossing voor hosted telefonie uit de cloud. Met Xelion zorgen wij dat uw bedrijf de communicatie perfect op orde heeft, altijd bereikbaar is en dat medewerkers altijd en overal met VoIP kunnen bellen. Dit kan met Xelion met de vaste telefoon, smartphone en laptop of PC.

Xelion app voor zakelijke telefonie

Dankzij de unieke Xelion 7 app is de smartphone volledig onderdeel geworden van de communicatie, waarbij het vaste nummer altijd binnen handbereik is. Integratie met Outlook of een CRM-pakket is mogelijk, want Xelion heeft een zeer open (API) platform! Bij veel telefonieoplossingen moet u apart betalen voor het gebruik van een zakelijke telefonie app, maar bij Xelion is dit bij uw abonnement inbegrepen!

Xelion cloudtelefonie is geschikt voor iedere bedrijfsgrootte van ZZP tot Enterprise. Door de Xelion 7 app is het zelfs ideaal voor de flexibele ZZP’er!

Zoekt u zakelijke cloudtelefonie?

Graag kijken wij samen met u of Xelion cloudtelefonie voor u de beste oplossing is. De specialisten en partners van Bruinsma ICT helpen u hier graag bij. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

Neem contact met ons op!

Your message has been successfully sent

Unable to send.