VoIP cloudtelefonie

Cloudtelefonie van Bruinsma ICT biedt u meer bereikbaarheid, lagere kosten en toegenomen flexibiliteit. Allemaal voor een vast bedrag per werkplek per maand!

Waar u vroeger een telefooncentrale in uw kantoor had, zorgt cloudtelefonie er tegenwoordig voor dat uw telefonie als dienst over het internet wordt geleverd. En uw telefooncentrale? Die staat veilig door ons beheerd in een datacenter. Met cloudtelefonie van Bruinsma ICT heeft u alleen een zakelijke internetverbinding nodig, een VoIP-toestel of smartphone en eventueel een computer om de software op te installeren. Cloudtelefonie van Bruinsma ICT werkt met uw bestaande telefoonnummer en wij kunnen uw bestaande configuratie probleemloos overzetten!

Mogelijkheden voor cloudtelefonie

Er zijn vele mogelijkheden voor cloudtelefonie of VoIP beschikbaar. Bij Bruinsma ICT kunt u terecht voor telefonie in de cloud met Xelion en bellen met Microsoft Teams. Met deze oplossingen bent u altijd bereikbaar en profiteert u van perfecte integratie met uw bestaande systemen, videoconferencing, productiviteitstools en werkwijzen.

In samenwerking met onze telecomprovider en partner Sollie.Comm kunnen wij u daarnaast van vele andere oplossingen voorzien zoals telefonie op locatie, nummerregistraties, telefooncentrales en het koppelen van uw bestaande PBX aan Microsoft Teams.

Wilt u ook bellen in de cloud?

Overstappen op cloudtelefonie is een eenvoudig proces. Samen met ons kijkt u naar de meest geschikte oplossing en stelt u het plan op voor het ideale telefoniesysteem. Wilt u de communicatie in uw organisatie op een hoger plan trekken? Dan kijken wij met u naar slimme oplossingen zoals Microsoft Teams, Skype for Business en videoconferencing. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Contact opnemen

Neem contact met ons op!

Your message has been successfully sent

Unable to send.