Bellen met Microsoft Teams

Microsoft Teams is al lange tijd het paradepaardje van Microsoft. Het biedt bedrijven een complete hub voor samenwerken en communicatie. Het integreert perfect met Microsoft Office 365 en applicaties van derden. Daarnaast is er sinds enige tijd ook de mogelijkheid om Microsoft Teams in te zetten als video- en audioconferencing applicatie en als telefoonsysteem. Ja, bellen met Microsoft Teams!

Overstappen op bellen met Microsoft Teams

Bellen met Microsoft Teams kan op verschillende manieren. Zo heeft u de mogelijkheid om uw bestaande telefooncentrale te koppelen middels SIP én kunt u sinds enige tijd ook zakelijke telefonieabonnementen afsluiten bij Microsoft. Hiermee kun je je bestaande telefoonnummers overzetten naar Microsoft. Samen met onze partners zorgen wij graag voor een zorgeloze overstap op bellen met Microsoft Teams.

Advies over bellen met Microsoft Teams

De Microsoft Partner staat voor u klaar!

Wilt u weten of bellen met Microsoft Teams geschikt is voor uw organisatie? Laat onze specialisten dit dan vrijblijvend voor u inventariseren. Als Microsoft Partner hebben wij alle kennis in huis om uw van een goed advies te voorzien over bellen met Teams en eventueel het samenwerking in Office 365 en Microsoft Teams. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Contact opnemen

Neem contact met ons op!

Your message has been successfully sent

Unable to send.