Office 365 beveiligen

Office 365 van Microsoft is ontzettend toegankelijk en het biedt enorm veel interessante functionaliteiten. Ondanks dat dit voor gebruikers erg fijn is, biedt het ook weer nieuwe risico’s met zich mee op het gebied van beveiliging. Daarom is het belangrijk om uw Office 365 op de juiste manier te laten beveiligen; de specialisten van Bruinsma ICT helpen u hierbij!

Hoe goed is uw Office 365 beveiligd?

Het is belangrijk om uw Office 365 beveiliging periodiek onder de loep te nemen en te kijken of deze in lijn is met de eisen en wensen van de organisatie. Office 365 biedt heel veel mogelijkheden om de beveiliging te controleren, aan te scherpen, en te bewaken. Bruinsma ICT neemt graag uw Microsoft Secure Score onder de loep en geeft een hands-on advies over de te nemen stappen.

Voorbeelden van goede Office 365 beveiliging zijn:

  • Meervoudige verificatie voor uw omgeving
  • Gebruikerstraining over Office 365 beveiliging
  • Speciale admin-accounts aanwezig in Office 365
  • Bruinsma PhisLine tegen phishing e-mails
  • Bescherming tegen ransomware in Office 365
  • Beveiliging van Office 365 data met een externe backup

Microsoft 365 abonnementen bieden aantrekkelijke bundels waarin Office 365 gecombineerd wordt met diverse beveiligingsfuncties. Implementatie van de juiste beveiliging vraagt om specialisme, hier helpt Bruinsma ICT u bij!

Vrijblijvend advies Office 365 beveiliging

Wij inventariseren uw Office 365 beveiliging en adviseren diverse verbeteringen. Uiteraard houden wij niet op bij Office 365, maar kijken wij ook naar de beveiliging van de weg naar Office 365 toe. Hoe gaat het inloggen op uw werkplek, hoe is het mobiele beleid (BYOD) en hoe heeft u uw ICT verder beveiligd?

Want realiseer u dat de voordeur van uw ICT nog zo goed op slot kan zijn, maar als de achterdeur openstaat heeft het weinig zin. Uiteraard kunnen wij de gewenste verbeteringen direct voor u in gang zetten, zowel in Office 365 als de rest van uw ICT security.

Wilt u vrijblijvend een analyse van uw Office 365 beveiliging? Neem contact op!

Contact opnemen

Neem contact met ons op!

Your message has been successfully sent

Unable to send.