Microsoft 365: de moderne ICT voor bedrijven

Microsoft 365 voor bedrijven is hét cloudplatform van Microsoft waarmee u altijd over de meest recente hulpprogramma’s beschikt zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Naast de hulpprogramma’s heeft u ook de beschikking over mail in de cloud, uw bestanden in OneDrive of Sharepoint en kunt u eenvoudig samenwerken met behulp van Microsoft Teams en andere business apps.

 

Het voordeel van werken met Office 365

Met Office 365 voor bedrijven heeft u altijd en overal uw bestanden bij de hand. Begin met een document achter uw bureau op kantoor, werk verder op uw tablet en maak het weer af op uw laptop. Uw applicaties zijn altijd up-to-date en beschikken standaard over de nieuwste functionaliteiten. Het abonnement wordt per maand berekend en is dus per maand ook flexibel aan te passen. U kunt op de manier zeer eenvoudig gebruikers toevoegen of verwijderen.

Daarnaast beschikt Office 365 over een zeer breed scala aan applicaties en hulpprogramma’s. Als Office 365 partner helpen wij uw organisatie om productiviteit te verhogen met de producten van Office 365!

Office 365 veiligheid

Uw data is bij Microsoft in goede handen. In combinatie met verschillende diensten van Microsoft en Bruinsma ICT kunnen wij uw Office 365 omgeving optimaal beveiligen. Zo stellen wij standaard 2-Factor-Authenticatie in, voorzien wij uw Office 365 van een extra backup en passen wij de beste e-mailbeveiliging toe van Microsoft of één van onze andere partners.

Soepele overstap op Office 365

Bruinsma ICT is Microsoft Partner voor cloudoplossingen voor het MKB. Dit betekent dat wij perfect in staat zijn om uw overstap op Office 365 te verzorgen, de cloudadoptie in uw bedrijf te verhogen en u tijdens gebruik te begeleiden.

Wilt u meer weten over een zorgeloze overstap op Office 365? Neem dan gerust contact met ons op!

Meer informatie

Neem contact met ons op!

Your message has been successfully sent

Unable to send.