Beveilig uw gegevens met een Office 365 Backup

Ondanks dat uw gegevens in de cloud van Microsoft (maar ook Google) wel worden voorzien van een backup, kleven er aan de standaard backup toch enkele risico’s. Helaas zijn zelfs gegevens in de cloud vatbaar voor o.a.:

 • Het zelf verwijderen van bestanden, hetzij toevallig of kwaadwillend;
 • Malwareschade of ransomcloud-aanvallen;
 • Operationele fouten zoals per ongeluk overschrijven van gegevens;
 • Verloren gegevens als gevolg van geannuleerde gebruikerslicenties.

Video: Waarom Office 365 Backup?

Bescherm uw gegevens met Office 365 Backup

Standaard beschikt Office 365 over basis herstelmogelijkheden voor verloren gegevens. Dit is echter niet voldoende om altijd alle data terug te zetten. Office 365 Backup van Bruinsma ICT biedt meer bescherming dan Microsoft zelf. Waarom? Omdat het beschermt tegen:

 • Gegevensverlies door inactieve licenties: zoals te verwachten is, is een actieve Office 365-licentie vereist om toegang tot gegevens te krijgen. Na het verwijderen van een gebruiker raakt u uiteraard ook de toegang kwijt tot gegevens in de e-mail en onedrive van de gebruiker.
 • Gegevensverlies door verwijdering: wanneer een SharePoint Online-beheerder een siteverzameling verwijdert, worden alle gegevens in de Prullenbak geplaatst waar deze gedurende 93 dagen worden bewaard. Hierna is het écht weg. Met onze Office 365 Backup bouwt u oneindige retentie op in de cloud en heeft u altijd toegang tot nieuwe én oude data.
 • Gegevensverlies door ransomcloud: Microsoft beveelt back-up door derden aan als de enige manier om gegevensverlies te herstellen dat is gekoppeld aan ransomware-codering.

Wilt u ook de beste bescherming van uw e-mail en bestanden in Office 365 en Sharepoint? Neem dan direct contact met ons op.

Office 365 Backup vanaf €2,95 per maand

Wilt u een vrijblijvende demo of adviesgesprek met één van onze Office 365 specialisten? Vul dan hieronder uw gegevens in.


  Neem contact met ons op!

  Your message has been successfully sent

  Unable to send.