Werken in de cloud

Werken in de cloud, wat is het en waarom zou het goed zijn voor uw bedrijf? En, is het wel de juiste keuze voor uw bedrijf? Bij Bruinsma ICT geloven wij in de voordelen van werken in de cloud, of het nu een private cloud is in een beveiligde datacenter-omgeving of een public cloud op basis van Office 365.  Desondanks is cloud computing niet het beste antwoord voor álle bedrijven. Onze specialisten bekijken graag de beste ICT-keuze voor uw organisatie en ontdekken graag waar de kansen in de cloud liggen voor uw bedrijf.

Mogelijkheden voor werken in de cloud

‘Cloud computing’ of kort ‘Cloud’ is een verzamelterm voor veel manieren van het beschikbaar stellen van onder andere infrastructuur, opslag en capaciteit vanuit een locatie die niet uw eigendom is. Dit kan zijn via een private cloud omgeving in een datacenter of Azure, in public cloud zoals Office 365 of een combinatie van beide. Daarnaast is het mogelijk de productiviteit van cloud te combineren met uw lokale servers.

Bruinsma ICT adviseert u over de beste keuze voor uw bedrijf, zodat u zo eenvoudig mogelijk kunt werken in de cloud. Bruinsma ICT verzorgt verschillende diensten voor werken in de cloud zoals Private Cloud, Office 365, Werkplek365, Microsoft 365, Online Werkplek en begeleidt bedrijven in de overstap naar de cloud.

Wilt u weten wat u wel en niet kan doen op het gebied van cloud? Neem contact op!

Contact opnemen

Neem contact met ons op!

Your message has been successfully sent

Unable to send.