Konica Minolta kopieermachine

Bruinsma ICT is gecertificeerd leverancier van Konica Minolta kopieermachines. Konica Minolta kopieermachines leveren wij voor veel organisaties, van de financiële sector tot productiebedrijven. Konica Minolta kopieermachines blinken uit in afdrukkwaliteit, beveiliging en eenvoud in het koppelen met software. De nieuwste kopieermachines van Konica Minolta zijn al bijna geen printer meer, maar een computer een printen een bijzaak is.

Konica Minolta servicepartner

Al jaren leidt Bruinsma ICT haar engineers met behulp van Konica Minolta op voor service en onderhoud van de kopieermachines. Dat is ook noodzakelijk, want zonder de juiste certificeringen mag een engineer geen onderhoud uitvoeren aan een Konica Minolta kopieermachine. Onze eigen serviceafdeling onderhoudt en monitort uw Konica Minolta en zorgt dat de kopieermachine voor u voelt als water uit de kraan: het doet het altijd.

Kinoca Minolta kopieermachine leasen

Geen probleem! Bij Bruinsma ICT is het mogelijk om uw Kinoca Minolta kopieermachine te leasen en te kopen. Door onze flexibele service-abonnementen vinden wij altijd een kopieermachine en abonnement dat bij u past. Samen maken we afspraken over het kopen of leasen. Bent u op zoek naar een Konica Minolta kopieermachine? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen

Neem contact met ons op!

Your message has been successfully sent

Unable to send.