Presentatiemiddelen: slim presenteren en samenwerken

Voortgangsbesprekingen, overzichten bekijken, rapportages presenteren en informatie delen met uw collega’s. Het zijn zomaar wat alledaagse zaken tijdens een werkdag op het kantoor. Voor iedere onderneming of organisatie, groot of klein. Met onze innovatieve presentatiemiddelen van onder andere Barco, HRT en Legamaster, heeft u een belangrijk middel in handen om efficiënt en innovatief informatie te delen.

Het groot en duidelijk visualiseren van uw boodschap zorgt er tenslotte voor dat deze goed wordt onthouden. Maximale attentie en interactie met uw collega’s, klanten en bezoekers. Dat is vergaderen met de innovatieve presentatiemiddelen van Bruinsma Kantoor Efficiency.

Hoe wilt u werken met presentatiemiddelen?

Presenteren is in de laatste jaren duidelijk veranderd. Waar het eerst voornamelijk eenrichtingsverkeer was van de presentator richting ‘het publiek’, is het tegenwoordig steeds belangrijker om slimme presentatiemiddelen in te zetten.

Door te kiezen voor de juiste oplossingen, zoals Barco ClickShare, Huddble HUB, een interactief touchscreen of software voor video conferencing kunt u perfect samenwerken in uw kantoor. Steeds meer zien we dat samenwerking en presenteren in Office 365 en Microsoft Teams in opkomst is. Graag laten wij u de mogelijkheden van onze presentatie- en samenwerkingsmiddelen zien in onze showroom!

Ook helpt Bruinsma Kantoor Efficiency u graag met narrowcasting oplossingen voor in uw kantoor.

Meer informatie

Neem contact met ons op!

Your message has been successfully sent

Unable to send.