Disaster Recovery: plannen voor wanneer het mis gaat

Het blijkt uit verschillende onderzoeken: meer dan 70 procent van de bedrijven in het Nederlandse bedrijfsleven test maximaal één keer per jaar of hun data in het geval van een extreme calamiteit beschikbaar blijft. Het merendeel van deze 70 procent test het nóóit. Bijna de helft heeft zelfs geen plan hiervoor klaarliggen. De gevolgen van het ontbreken van een Disaster Recovery oplossing kunnen enorm zijn. De schade uit zich financieel: want wat kost een dag of langer stil liggen uw organisatie? Maar de schade uit kan zich ook uiten in imagoschade, als uw organisatie simpelweg haar klanten niet kan bedienen.

Disaster Recovery oplossingen

Met Disaster Recovery oplossingen van Bruinsma ICT zorgt u ervoor dat u naast de techniek ook de procedures omtrent uw disaster recovery plan geregeld heeft. Samen met onze specialisten bepaalt u een RTO (Recovery Time Objective) en RPO (Recovery Point Objective), kortgezegd hoeveel data u bereid bent te verliezen en hoe snel u weer in de benen wilt zijn.

Op basis van uw eisen en wensen stelt Bruinsma ICT de ideale Disaster Recovery oplossing voor u samen. Met professionele oplossingen op het gebied van bedrijfscontinuïteit en hyperavailability helpt Bruinsma ICT u om invulling te geven aan uw beleid.

Als partner van o.a. Veeam, Datto en HP Enterprise kan Bruinsma ICT u altijd aan een disaster recovery oplossing helpen op basis van proven technology.

Disaster Recovery specialist

Een disaster recovery oplossing implementeert u niet zomaar. Samen met u vormen wij graag een Disaster Recovery plan waarmee wij invulling geven aan uw Disaster Recovery wensen en kijken naar wat voor u de beste investering is. Zoekt u een specialist die u kan helpen bij uw Disaster Recovery vraagstukken? Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Neem contact met ons op!

Your message has been successfully sent

Unable to send.