Vacature Cloud Consultant Microsoft

Binnen Bruinsma zijn we als Microsoft Solution Partner dagelijks bezig met het realiseren en beheren van slimme ICT-omgevingen voor bedrijven. We breiden ons consultancy team graag verder uit. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe Cloud Consultant!

Als Cloud Consultant Microsoft bij Bruinsma help je klanten met de digitale transformatie van hun organisatie. Je werkt continu op het snijvlak van business en IT

Wat ga je doen?

Dagelijks creëer je samen met het Cloud Consultancy team de meest functionele oplossingen binnen de mogelijkheden van Microsoft 365. Bij jou is de wens van de klant in goede handen, want je komt altijd met een creatieve oplossing!

Je inventariseert de behoeftes van de klant en zet deze om naar praktische oplossingen binnen het Microsoft 365 platform. Dit kan variëren van Sharepoint en Teams tot iets binnen het Power Platform

Na het ontwerpen en opleveren is het uiteraard niet klaar, want je helpt de gebruikers ook met praktische trainingen om te zorgen dat zij het meeste succes uit jouw oplossing halen! 

Het is belangrijk dat je hierbij goed kunt luisteren en beschikt over communicatieve vaardigheden. 

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt bij voorkeur HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met het beheer en de optimalisatie van Microsoft 365 producten
  • Je hebt passie voor je vak en gaat met positieve energie naar je werk
  • Je weet bedrijfsprocessen makkelijk te vertalen naar functionele oplossingen
  • Ervaring met Microsoft Power Platform is een pré 
  • Je bent in het bezit van Microsoft 365 certificering(en) of bent bereid deze te halen

Je werkplek

Bruinsma bestaat dit jaar al 25 jaar! Je komt te werken in een professioneel bedrijf met leuke collega’s die iedere dag weer met plezier aan de slag gaan. Bruinsma is een ICT partner in de zakelijke markt met veel uitdagende klantomgevingen in onze regio. Onze klanten variëren in omvang van 10 tot ruim 300 gebruikers.

Kom je bij ons werken, dan kom je terecht in een nuchtere, professionele organisatie met ruim 25 betrokken collega’s die dagelijks voor iedereen klaar staan, ook voor jou!

Geïnteresseerd?

Is deze functie ècht iets voor jou, dan vernemen we dat graag! Laat ons zo snel mogelijk weten waarom je enthousiast bent over deze functie. Solliciteren kan door je motivatie + cv te mailen naar Jorik van der Veen via het volgende e-mailadres: sollicitatie@bruinsma-ict.nl.

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 1 GB.
Max. bestandsgrootte: 1 GB.