Vacature Functioneel Consultant Microsoft 365

Binnen Bruinsma zijn we als Microsoft Partner dagelijks bezig met het realiseren en beheren van slimme ICT-omgevingen voor bedrijven. We breiden ons consultancy team graag verder uit. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe Functioneel Consultant!

Als Functioneel Consultant Microsoft 365 bij Bruinsma help je klanten met de digitale transformatie van hun organisatie. Je werkt continu op het snijvlak van business en IT. 

Wat ga je doen?

Dagelijks creëer je de meest functionele oplossingen binnen de mogelijkheden van Microsoft 365. Bij jou is de wens van de klant in goede handen, want je komt altijd met een creatieve oplossing!

Je inventariseert de behoeftes van de klant en zet deze om naar praktische oplossingen binnen het Microsoft 365 platform. Dit kan variëren van Sharepoint en Teams tot iets binnen het Power Platform. 

Na het ontwerpen en opleveren is het uiteraard niet klaar, want je helpt de gebruikers ook met praktische trainingen en workshops om te zorgen dat zij het meeste succes uit jouw oplossing halen! 

Het is belangrijk dat je hierbij goed kunt luisteren en beschikt over communicatieve vaardigheden. 

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt bij voorkeur HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met Microsoft 365, bij voorkeur ervaring met SharePoint, Teams en OneDrive
  • Je hebt passie voor je vak en gaat met positieve energie naar je werk
  • Je beschikt over procesmatig inzicht
  • Je weet bedrijfsprocessen makkelijk te vertalen naar functionele oplossingen
  • Ervaring met Microsoft Power Platform is een pré 
  • Je bent in het bezit van Microsoft 365 certificering(en) of bent bereid deze te halen
  • Ervaring in gebruikerstraining of communicatie is een pré

Je werkplek

Bruinsma bestaat dit jaar al 25 jaar! Je komt te werken in een professioneel bedrijf met leuke collega’s die iedere dag weer met plezier aan de slag gaan. Als Bruinsma zijn we een familiebedrijf met al meer dan 25 jaar ervaring als ICT partner in de zakelijke markt. We zijn een gevestigde naam in de regio en doen ons werk met veel plezier. Kom je bij ons werken, dan kom je terecht in een nuchtere, professionele organisatie met ruim 20 betrokken collega’s die dagelijks voor iedereen klaar staan, ook voor jou!

Geïnteresseerd?

Is deze functie ècht iets voor jou, dan vernemen we dat graag! Laat ons voor 8 april weten waarom je enthousiast bent over deze functie. Solliciteren kan door je motivatie + cv te mailen naar Jorik van der Veen via het volgende e-mailadres: sollicitatie@bruinsmakantoor.nl.