Vacature Ervaren ICT Engineer

Bruinsma ICT

Bruinsma is een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring binnen de markt van kantoor & ICT. We zijn een gevestigde naam in de regio Hardenberg en doen ons werk met veel plezier. Bruinsma is een ICT-partner voor bedrijven. Wij geloven dat wij met onze combinatie van diensten de efficiëntie van onze klanten kunnen verhogen én risico’s van de ondernemer kunnen verlagen. De ICT-omgevingen variëren van enkele tot circa vijfhonderd gebruikers.

Een dynamische functie als ICT Engineer

Als ICT Engineer werk je zelfstandig of in een team aan onderhoud en verbetering van de ICT omgevingen van uiteenlopende klanten. Samen met je collega’s van het ICT team ben je onder andere verantwoordelijk voor:

 • Het verlenen van voornamelijk 2e/3e lijns support op wijzigingen en incidenten (op locatie en vanuit ons kantoor);
 • Het beheren van de Windows Server omgevingen;
 • Het beheren van de netwerkomgevingen;
 • Het implementeren van ICT security oplossingen;
 • Het acteren op ICT security incidenten;
 • Het participeren in projecten (denk aan vernieuwing serverhardware, inrichting netwerkinfrastructuur, inrichten private cloud, inrichten Microsoft Azure omgeving).

Jouw competenties

 • Probleemoplossend: je bent goed in staat om probleemoplossend te denken.
 • Klantgericht: klanttevredenheid staat voor jou altijd op de eerste plaats. Je begrijpt de behoefte van de klant en zorgt voor op maat gemaakte oplossingen.
 • Communicatief: uitstekende communicatieve vaardigheden zijn essentieel. Je kunt helder en overtuigend communiceren, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Nauwkeurig: Je hebt oog voor detail en bent nauwgezet in het bijhouden van gegevens.
 • Adviseren: je bent is staat om deskundig advies te geven en klanten te begeleiden bij het maken van weloverwogen beslissingen.
 • Minimaal: MBO 4 afgerond, 5 jaar ervaring in ICT werkveld.

Bruinsma werkt o.a. veel met producten en diensten van VMWare, Windows Server, HP Enterprise, Microsoft Cloud en Fortinet. Kennis van en ervaring met deze producten is een pré!

Wat hebben wij te bieden?
Kom je bij ons werken? Dan kom je terecht in een nuchtere, professionele organisatie met ruim 30 betrokken collega’s die dagelijks voor iedereen klaar staan, ook voor jou! Behoefte aan opleiding of ontwikkeling? Bruinsma denkt graag met je mee.

In deze warme en familiare werkomgeving is alles bespreekbaar. Wij leren je graag alle kneepjes van ons vak en onze branche en staan daarnaast altijd open voor jouw inbreng en creatieve ideeën. Binnen Bruinsma vinden wij saamhorigheid een belangrijke factor. Naast de constante collegiale ondersteuning, is er ruimte voor gezamenlijke pauzes en natuurlijk de traditionele vrijdagmiddagborrel.

Voor de ICT engineers hebben wij een geweldige tech-stack waarmee wij als MSP’er zo slim mogelijk de omgevingen van onze klanten willen beheren.

Ben je geïnteresseerd om ons team te versterken? Wij bieden een contract (voorkeur voor fulltime, maar deeltijd is bespreekbaar) met een salaris passend bij jouw kennis en ervaringen.

Geïnteresseerd?
Is deze functie écht iets voor jou, dan horen we dat graag! Laat ons zo snel mogelijk weten waarom je enthousiast bent over deze functie. Solliciteren kan heel eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen of door je gegevens te mailen naar Jorik van der Veen via e-mailadres: sollicitatie@bruinsma-ict.nl