Vacature: Commercieel Medewerker Binnendienst ICT

Bruinsma ICT

Bruinsma is een ICT partner voor bedrijven in MKB. Wij geloven dat wij met onze combinatie van diensten de efficiëntie van onze klanten kunnen verhogen én risico’s van de ondernemer kunnen verlagen. De ICT omgevingen variëren van enkele tot vijfhonderd gebruikers. Heb jij zin om te werken in een gedreven en gezellig team en wil jij werken voor de mooiste bedrijven uit onze regio? Lees dan verder!

Een uitdagende functie in de IT

Wat het leuke aan deze adviserende en commerciële functie is? De afwisseling! Doordat commercieel actief bent binnen ons gehele ICT portfolio, werk je elke dag voor uiteenlopende opdrachtgevers en vraagstukken.

Dagelijks ben je klanten op diverse aspecten van een ICT omgeving aan het adviseren. Daarnaast ondersteun je de accountmanager(s) bij het uitwerken van offertes. De commercieel medewerker is tevens de schakel tussen de klant en techniek. Je werkt nauw samen met je collega specialisten om de beste adviezen uit te kunnen brengen.

Kortom, wij bieden je een afwisselende functie waarin je als Commercieel Medewerker samen met je collega’s van het verkoopteam verantwoordelijk zal zijn voor:

  • Het geven van de beste adviezen over onze ICT oplossingen aan bestaande en nieuwe klanten;
  • Het verzorgen en opvolgen van klantvragen en offertes;
  • Het verzorgen van aftersales bij klanten;
  • Het helpen ontwikkelen van het product- en dienstportfolio van Bruinsma ICT
  • Heb je de ambitie om ook in buitendienst te werken? Geen probleem!

Je werkplek

Bruinsma heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in de markt van IT. Je komt te werken in een leuk bedrijf met collega’s die iedere dag weer met plezier aan de slag gaan.

Als Bruinsma zijn we een familiebedrijf met al meer dan 25 jaar ervaring in de markt van kantoor & ICT. We zijn een gevestigde naam in de regio en doen ons werk met veel plezier. Kom je bij ons werken, dan kom je terecht in een nuchtere, professionele organisatie met ruim 25 betrokken collega’s die dagelijks voor iedereen klaar staan, ook voor jou! Wij leren je namelijk graag alles over ons vak en onze branche en staan daarnaast ook altijd open voor jouw inbreng en ideeën.

Onze verwachtingen en ons aanbod

Uiteraard verwachten we dat je commercieel en klantgericht bent ingesteld. Daarnaast ben je gedreven, creatief en een waardige gesprekspartner. Je hebt affiniteit met ICT en denkt snel over de benodigde kennis te kunnen beschikken. Het geven van advies gaat je op geheel natuurlijke wijze af en je werkt graag zelfstandig.

Van ons krijg je naast een contract met een passend salaris uiteraard een laptop en een telefoon. Ook bieden we je de ruimte om je kennis te vergroten en de vrijheid om je eigen training vorm te gaan geven.

Geïnteresseerd?

Is deze functie ècht iets voor jou, dan vernemen we dat graag! Laat ons voor vrijdag 1 september weten waarom je enthousiast bent over deze functie. Solliciteren kan heel eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen of door je gegevens te mailen naar Jorik van der Veen via het volgende e-mailadres: sollicitatie@bruinsma-ict.nl