Vacature: Verkoop Medewerker Binnendienst ICT

Bruinsma ICT

Bruinsma is een familiebedrijf met al meer dan 25 jaar ervaring binnen de markt van kantoor & ICT. We zijn een gevestigde naam in de regio Hardenberg en doen ons werk met veel plezier.

Bruinsma ICT is een ICT-partner voor bedrijven in MKB. Wij geloven dat wij met onze combinatie van diensten de efficiëntie van onze klanten kunnen verhogen én risico’s van de ondernemer kunnen verlagen. De ICT-omgevingen variëren van enkele tot circa vijfhonderd gebruikers.

Een uitdagende functie in de IT

Wat het leuke is aan deze adviserende en commerciële functie? De afwisseling! De Verkoop Medewerker ICT is de schakel tussen klant en techniek. Omdat je commercieel actief bent binnen onze gehele ICT-portfolio, werk je elke dag voor uiteenlopende opdrachtgevers en vraagstukken. Je adviseert zakelijke klanten met betrekking tot de implementatie van ICT-oplossingen binnen hun organisatie. De ene keer help je een klant bij een aanschaf van een nieuwe werkplek of vergaderoplossing, terwijl je andere keren betrokken bent bij h et ontwikkelen van een duurzame ICT-omgeving.

Samen met je collega’s van het ICT-verkoopteam ben je verantwoordelijk voor:

 • Het geven van de beste adviezen over onze ICT-oplossingen aan bestaande en nieuwe klanten
 • Het verzorgen en opvolgen van klantvragen en offertes
 • Het verzorgen van aftersales bij klanten
 • Het helpen ontwikkelen van het product- en dienstportfolio van Bruinsma ICT
 • Heb je de ambitie om ook in buitendienst te werken? Geen probleem!

Jouw competenties

 • Commercieel: Je hebt echte passie voor verkoop en hebt een natuurlijke drive om te slagen in commerciële doelstellingen.
 • Klantgericht: klanttevredenheid staat voor jou altijd op de eerste plaats. Je begrijpt de behoefte van de klant en zorgt voor op maat gemaakte oplossingen.
 • Communicatief: uitstekende communicatieve vaardigheden zijn essentieel. Je kunt helder en overtuigend communiceren, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Nauwkeurig: Je hebt oog voor detail en bent nauwgezet in het bijhouden van gegevens.
 • Adviseren: je bent is staat om deskundig advies te geven en klanten te begeleiden bij het maken van weloverwogen beslissingen.
 • Minimaal: MBO 4

Je werkplek

Kom je bij ons werken? Dan kom je terecht in een nuchtere, professionele organisatie met ruim 25 betrokken collega’s die dagelijks voor iedereen klaar staan, ook voor jou! Behoefte aan opleiding of ontwikkeling? Bruinsma denkt graag met je mee. In deze warme en familiare werkomgeving is alles bespreekbaar. Wij leren je graag alle kneepjes van ons vak en onze branche en staan daarnaast altijd open voor jouw inbreng en creatieve ideeën. Binnen Bruinsma vinden wij saamhorigheid een belangrijke factor. Naast de constante collegiale ondersteuning, is er ruimte voor gezamenlijke pauzes en natuurlijk de traditionele vrijdagmiddagborrel.

Ben je geïnteresseerd om ons team te versterken? Wij bieden een contract (voorkeur voor fulltime, maar deeltijd is bespreekbaar) met een salaris passend bij jouw kennis en ervaringen.

Geïnteresseerd?

Is deze functie écht iets voor jou, dan horen we dat graag! Laat ons zo snel mogelijk weten waarom je enthousiast bent over deze functie. Solliciteren kan heel eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen of door je gegevens te mailen naar Jorik van der Veen via e-mailadres: sollicitatie@bruinsma-ict.nl.

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 1 GB.
Max. bestandsgrootte: 1 GB.