Vacature Ervaren ICT Engineer

Wegens uitbreiding van het ICT team zijn we bij Bruinsma op zoek naar een Ervaren ICT Engineer. Als ICT Engineer zorg je bij Bruinsma ICT voor de configuratie en het onderhoud van de IT-omgevingen van onze klanten.

De IT omgevingen variëren van enkele tot een paar honderd gebruikers. Heb jij zin om te werken in een gedreven en gezellig team en wil jij werken voor de mooiste bedrijven uit onze regio? Lees dan verder!

Als ICT Engineer draai je mee in projecten op het gebied van o.a. netwerkinfrastructuur, inrichten serveromgevingen, security en migraties naar de Microsoft Cloud. Daarnaast werk je samen met het team aan het beheer en (tweedelijn) support van deze omgevingen.

De oplossingen waarmee een ICT Engineer bij Bruinsma werkt zijn met name VMWare, Windows Server, Microsoft Azure, Microsoft 365, Veeam, HP Aruba en diverse andere A-merk leveranciers.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 4 op het gebied van ICT;
  • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring als ICT Engineer;
  • Je beschikt over een rijbewijs;
  • Je beschikt over uitgebreide kennis van bovengenoemde oplossingen;
  • Je hebt passie voor je vak en gaat met positieve energie naar je werk;
  • Je hebt voldoende kennis van ICT Security.

Je werkplek

Bruinsma bestaat dit jaar al 25 jaar! Je komt te werken in een professioneel bedrijf met leuke collega’s die iedere dag weer met plezier aan de slag gaan. Bruinsma is een ICT partner in de zakelijke markt met veel uitdagende klantomgevingen in onze regio. Onze klanten variëren in omvang van 10 tot ruim 300 gebruikers.

Kom je bij ons werken, dan kom je terecht in een nuchtere, professionele organisatie met ruim 25 betrokken collega’s die dagelijks voor iedereen klaar staan, ook voor jou!

We gebruiken professionele software voor ticketing, monitoring, security, automatisering en documentatie zodat het team altijd in-control kan blijven.

Geïnteresseerd?

Is deze functie ècht iets voor jou, dan vernemen we dat graag! Laat ons dan snel weten waarom je enthousiast bent over deze functie. Solliciteren kan door je motivatie + cv te mailen naar Jorik van der Veen via het volgende e-mailadres: sollicitatie@bruinsma-ict.nl.

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 1 GB.
Max. bestandsgrootte: 1 GB.