Supportafdelingen van Bruinsma ICT

De klanten van Bruinsma ICT waarderen vooral onze persoonlijke benadering en korte lijnen. Hierdoor geven wij razendsnel support. Klanten krijgen bij ons direct iemand aan de lijn met verstand van zaken, die snel actie onderneemt en terugkoppeling geeft. We zijn een betrouwbare ICT dienstverlener die écht naast de klant staat. Een leverancier met wie je eerlijke en heldere afspraken maakt. Dat is waar Bruinsma voor staat.

Door onze goed opgeleide en op uw organisatie ingerichte eerstelijn en tweedelijn support afdelingen, kunnen wij de gebruikers van onze ICT klanten goed voorzien van gebruikersondersteuning. Dit kan op locatie zijn, maar met hetzelfde gemak remote. Want, met Bruinsma RMM hebben wij tevens een krachtige supporttool in handen, waarmee wij binnen enkele klikken ondersteuning kunnen bieden op het apparaat van de gebruiker.

De afdelingen van Bruinsma ICT 

  • Eerstelijn Support voor gebruikersondersteuning
  • Tweedelijn Support voor projecten en zwaardere ICT vraagstukken
  • Werkplek 365 voor cloudadoptie en -support
  • MFP Service voor onderhoud aan printers en kopieermachines

Heeft u ICT support nodig?

Heeft u ICT support nodig voor uw organisatie of omdat u zelf tegen een ICT probleem aan loopt? Neem dan contact op met onze helpdesk door te bellen naar 0523-272121 of te mailen naar help@bruinsma-ict.nl.

Neem contact met ons op!

Your message has been successfully sent

Unable to send.