24/7 monitoring door Bruinsma ICT

Bruinsma ICT verzorgt 24/7 monitoring van de ICT omgeving. Afhankelijk van de bandbreedtes die worden afgesproken met de klant, geeft ons geautomatiseerde systeem Bruinsma RMM meldingen en waar mogelijk lost het systeem problemen automatisch op. Door proactief te monitoren, borgen wij een hoge beschikbaarheid en continuïteit. Door slimme meldingen en escalaties weten wij zeker dat wij snel acteren, vaak nog eerder dan de klant het merkt.

Bruinsma RMM is een verzamelnaam voor ons monitoringsplatform welke bestaat uit verschillende diensten of pakketten. Door slimme koppelingen te realiseren, weten wij een omgeving en de verbanden daarbinnen goed te monitoren.

ICT monitoring

Bruinsma RMM monitort de ICT op basis van verschillende systemen en acteert op basis van de tresholds welke wij vanuit technisch oogpunt bepalen of samen met de klant afstemmen. Zo monitoren wij o.a.

  • Systeembeschikbaarheidsdata
  • Gebruik van resources (intern geheugen, processor, schijfcapaciteit, etc.)
  • Software en applicaties logging
  • Belasting van het netwerk
  • Status en meldingen van netwerkapparatuur
  • Potentiële security breaches
  • E-mail threatscans

Patchmanagement

Naast het monitoren, verzorgt Bruinsma RMM ook direct het patchmanagement van uw omgeving. Patchmanagement is het proces waarmee verschillende soorten patches (updates) op een gecontroleerde en dus risico beperkende wijze uitgerold kunnen worden, tijdens een in overleg besproken tijdsvenster. Bruinsma RMM detecteert tijdens monitoring dat er een beschikbare patch is. Een patch is een update dat een aanpassing maakt aan bestaande software om fouten of bugs in die software te verbeteren. Dit gebeurt ten behoeve van algemene verbetering en het verhogen van beveiliging, compatibiliteit en/of functionaliteit.

Met monitoring en patch management bent u er zeker van dat uw omgeving gezond en up-to-date is. Wij zorgen hier graag voor! Wilt u weten wat wij met Bruinsma RMM of onze Managed Service voor uw organisatie kunnen betekenen?

Contact opnemen

Neem contact met ons op!

Your message has been successfully sent

Unable to send.