Bruinsma ISO27001:2017 gecertificeerd

Bruinsma Kantoor Efficiency mag zich sinds eind augustus 2020 officieel ISO27001:2017 gecertificeerd noemen. Dat houdt in dat ons managementsysteem voor informatiebeveiliging hiermee is gecertificeerd. Met deze certificering tonen wij aan dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Het behalen van de ISO certificering is goed nieuws voor zowel Bruinsma Kantoor Efficiency als haar klanten. Informatie is een steeds belangrijker bezit van onze klanten, daarom willen die er ook zeker van zijn dat hun informatie veilig is én veilig blijft. Met de normering hebben we méér dan een certificaat in handen; het is namelijk een norm van verbetering.

Voorbereid op de toekomst

De ISO27001:2017 certificering past perfect bij de doelstellingen en ambities van Bruinsma Kantoor Efficiency om als ICT dienstverlener verder door te groeien en de informatiebeveiliging op een structurele manier te waarborgen. Informatiebeveiliging heeft binnen Bruinsma Kantoor Efficiency altijd een belangrijke plek gehad, maar dankzij de invoering van de normering hebben wij dit proces verder kunnen professionaliseren en formaliseren.

Over ISO27001

ISO 27001 is een standaard die gaat over informatiebeveiliging. In deze standaard staat hoe je procesmatig met het beveiligen van informatie kan omgaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen een organisatie zeker te stellen. Een organisatie die voldoet aan de ISO 27001 eisen kan zich door een certificerende instantie laten auditen. Dat laat Bruinsma doen door DigiTrust.

Lees hier meer over ISO27001 en ons certificaat.

Wil je meer weten over hoe je ICT en informatiebeveiliging op een slimme manier kunt inzetten binnen uw organisatie? Neem contact op met ons via info@bruinsma-ict.nl of bel 0523-272121.