Bruinsma ICT werkt samen met Ydentic aan de standaardisatie voor de Online Werkplek

In de regio Hardenberg wordt Bruinsma ICT gezien als een betrouwbare IT-dienstverlener met een duidelijke focus op én visie over de Online Werkplek. Bruinsma ICT helpt bedrijven met de continuïteit van IT en het optimaliseren van processen door inzet van ICT. Om standaardisatie toe te passen en eenvoudig beheer te automatiseren gaat Bruinsma ICT een samenwerking aan met Ydentic.

Eerste ontmoeting 2019 DattoCon19 in Parijs

Jorik van der Veen van Bruinsma ICT vertelt: ‘In 2019 hebben we Jorn en Micha van Ydentic ontmoet tijdens DattoCon19 in Parijs. We hadden direct een klik en zagen toen al de potentie van Ydentic voor toepassing bij onze klanten en zeker ook  voor onszelf. Al  waren in 2019 nog niet zover om de stap te gaan maken. Nu we zien dat er steeds meer vraag is voor goede 24×7 selfservice, inzicht, controle en de toenemende zorg over security is het voor ons tijd om met Ydentic in zee te gaan.’  

Gerrit Zandman, mede-eigenaar bij Bruinsma ICT vult aan: ‘Hoe actiever wij een rol spelen bij een klant, ook als het bijvoorbeeld gaat om automatisering van het in- door- en uitstroomproces van medewerkers, hoe meer wij van waarde kunnen zijn voor onze klanten’.

Bruinsma ICT automatiseert de keten met behulp van Copaco en Datto Autotask integraties
Het is voor Bruinsma ICT belangrijk dat MSP-tools die key zijn, naadloos aansluiten op het proces. De Ydentic integraties met Datto Autotask en Copaco gaan Bruinsma ICT verder helpen om de keten nóg verder door te automatiseren. Dit levert tijdwinst op voor de backoffice afdeling omdat verschillende zaken nog gestroomlijnder te verlopen. Micha Bos van Ydentic vertelt: ‘In de gesprekken met Jorik hebben we altijd samen gezocht naar het ideale plaatje. Daar hoorden vragen bij als: Welke tools hebben we? Hoe ziet het proces eruit? En hoe sluit Ydentic hierop aan? Ook wij zijn erg blij met deze samenwerking.’

Over Bruinsma ICT

Bruinsma is een partner voor de fysieke en digitale werkomgeving. Bruinsma ICT ondersteunt bedrijven met beheer en projecten op het gebied van ICT. De  specialisten van dit bedrijf helpen  bijvoorbeeld met Microsoft 365, Azure en datacenters, de ideale ICT op locatie, cyberweerbaarheid en het optimaliseren van processen door slimme inzet van ICT.