Bruinsma behaalt Microsoft Gold partnership

Goed nieuws! Bruinsma ICT is gecertificeerd tot Microsoft Gold Small and Midmarket Cloud Solutions Partner, dit is het hoogste niveau waarop een Nederlandse Microsoft Partner kan worden gecertificeerd als het gaat om werken met Microsoft Office 365.

De certificering maakt Bruinsma ICT tot één van de voorkeursleveranciers van Microsoft producten in de regio. De certificering betekent dat wij als bedrijf officieel gecertificeerd zijn om, volgens de kwaliteitseisen van Microsoft, onze klanten te adviseren over een gehele of gedeeltelijke overstap naar Microsoft 365. Uiteraard geldt de certificering ook voor de uiteindelijke implementatie én het begeleiden uw medewerkers. Vanuit Microsoft krijgen we als Gold partner hiervoor extra ondersteuning.

Het behalen van deze certificering is niet eenvoudig en wordt toegekend op basis van de groei van het aantal klanten, het behoud van het aantal klanten en inhoudelijke verkoop- en technische examens bij onze medewerkers.

Gerrit Zandman: “Met deze Microsoft Gold Partner certificering toont Bruinsma ICT aan over de juiste competenties te beschikken om hun klanten niet alleen goed te kunnen adviseren, maar ook hun Cloud omgeving te kunnen inrichten en te beheren. We zijn dan ook trots dat onze engineers maar weer hebben bewezen over deze kennis te beschikken“

Wanneer u kiest voor een ICT partner met een Microsoft Gold status, kiest u voor een professionele en oplossingsgerichte partner die verder kijkt dan puur technische oplossingen. Zo garandeert deze Gold status voordelen op gebied van efficiency en kostenbeheersing.

Overweegt u een overstap naar Office 365?