Vacature: Accountmanager ICT

Bruinsma ICT

Bruinsma is een ICT partner voor bedrijven in MKB. Wij geloven dat wij met onze combinatie van diensten de efficiëntie van onze klanten kunnen verhogen én risico’s van de ondernemer kunnen verlagen. De ICT omgevingen variëren van enkele tot vijfhonderd gebruikers. Heb jij zin om te werken in een gedreven en gezellig team en wil jij werken voor de mooiste bedrijven uit onze regio? Lees dan verder!

Een uitdagende functie in de IT

Wat het leuke aan deze adviserende en commerciële functie is? De afwisseling! Doordat je zowel een binnen- als buitendienst functie hebt, zal je zowel op ons kantoor in Hardenberg als op locatie bij uiteenlopende opdrachtgevers in de regio te vinden zijn.

Dagelijks ben je klanten op diverse aspecten van een ICT omgeving aan het adviseren. Hierbij valt te denken aan Microsoft clouddiensten, diensten voor cyberweerbaarheid, support en consultancy, hardware/software en print. Uiteindelijk help jij je klant om te profiteren van de beste ICT oplossingen en in control te blijven over deze oplossingen. De accountmanager is tevens de schakel tussen de klant en techniek. Je werkt nauw samen met je collega specialisten om de beste adviezen uit te kunnen brengen.

Verder zal je je netwerk (B2B) in deze functie prima kunnen opbouwen en/of uitbreiden en veel nieuwe mensen leren kennen. Jij bent namelijk het toegankelijke type dat altijd mogelijkheden bij (nieuwe) klanten ziet. Kortom, wij bieden je een afwisselende functie waarin je als Accountmanager samen met je collega’s van het verkoopteam verantwoordelijk zal zijn voor:

  • Het geven van de beste adviezen over onze ICT oplossingen;
  • Het verzorgen en opvolgen van klantvragen en offertes;
  • Het opbouwen en beheren van nieuwe en bestaande relaties;
  • Het ontwikkelen van het product- en dienstportfolio van Bruinsma ICT

Je werkplek

Bruinsma heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in de markt van IT. Je komt te werken in een leuk bedrijf met collega’s die iedere dag weer met plezier aan de slag gaan.

Als Bruinsma zijn we een familiebedrijf met al meer dan 25 jaar ervaring in de markt van kantoor & ICT. We zijn een gevestigde naam in de regio en doen ons werk met veel plezier. Kom je bij ons werken, dan kom je terecht in een nuchtere, professionele organisatie met ruim 25 betrokken collega’s die dagelijks voor iedereen klaar staan, ook voor jou! Wij leren je namelijk graag alles over ons vak en onze branche en staan daarnaast ook altijd open voor jouw inbreng en ideeën.

Onze verwachtingen en ons aanbod

Uiteraard verwachten we dat je commercieel en klantgericht bent ingesteld. Daarnaast ben je gedreven, creatief en een waardige gesprekspartner. Je hebt affiniteit met ICT en denkt snel over de benodigde kennis te kunnen beschikken. Het geven van advies gaat je op geheel natuurlijke wijze af en je werkt graag zelfstandig.

Van ons krijg je naast een contract met een passend salaris, een laptop, telefoon en eventueel een auto van de zaak. Ook bieden we je de ruimte om je kennis te vergroten en de vrijheid om je eigen training vorm te gaan geven.

Geïnteresseerd?

Is deze functie ècht iets voor jou, dan vernemen we dat graag! Laat ons voor vrijdag 14 april weten waarom je enthousiast bent over deze functie. Solliciteren kan heel eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen of door je gegevens te mailen naar Jorik van der Veen via het volgende e-mailadres: sollicitatie@bruinsma-ict.nl