Staat voor uw zaak!

Bruinsma Kantoor Efficiency is al sinds 1997 actief op de markt als leverancier van producten en diensten op het gebied van kantoor en ICT! Adviseur, begeleider, meedenker en totaalinrichter. We kennen het belang van uw werkomgeving. Denk uw kantoor of werkplek eens weg!

Totaalleverancier voor uw kantoor

Bruinsma Kantoor Efficiency onderscheidt zich door een totaalleverancier te zijn op het gebied van kantoor & ICT voor bedrijven in het MKB, scholen en (semi-)overheidsinstellingen. Doordat alle disciplines in eigen beheer zijn, kan het bedrijf haar klanten razendsnel van dienst zijn. De producten en diensten van Bruinsma Kantoor Efficiency zijn opgedeeld in vier hoofdgroepen: kantoorartikelen en facilitaire producten, document- en printoplossingen, ergonomisch kantoormeubilair en ICT dienstverlening

Bruinsma ICT

Al sinds het jaar 2000 maakt de ICT-divisie van Bruinsma Kantoor Efficiency een gestage groei door. Het bedrijf is nu een volwaardige ICT dienstverlener met een sterke focus op Microsoft server-omgevingen, SaaS, IaaS, private cloudoplossingen, disaster recovery en backup. We hebben een team van deskundige ICT engineers die zowel op afstand als op locatie beheerswerkzaamheden uitvoeren.

Steeds meer bedrijven vragen een volledige ontzorging als het gaat om ICT. De ontwikkelingen op het gebied van ICT gaan wellicht ook voor uw bedrijf wel heel erg snel. Als ICT dienstverlener zorgen wij ervoor dat uw bedrijf focus kan houden op uw core business, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om uw ICT-omgeving en de daarbij horende continuïteit van processen. Een dag stil staan is simpelweg funest voor veel bedrijven!

Onze specialisten

Inmiddels bestaat het team van Bruinsma Kantoor Efficiency uit zestien specialisten op het gebied van Kantoor & ICT. Wilt u eens kennis maken met ons? Bezoek dan onze Showroom aan de Stelling 10 in Hardenberg of bel ons op 0523-272121.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Neem contact met ons op!

Your message has been successfully sent

Unable to send.